Boka er flytt innan 28/12, få julrabatt

Inlagt: 06 dec 2018

Vi på flyttfirman A-J Express-Service erbjuder våra kunder julrabatt på hela 10% på ordinarie prislista. Denna rabatt gäller i mån utav plats och kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller på arbeten som bokas from 2018-12-07 tom 2018-12-28 och dessutom så måste ni uppge julrabatt vid bokning för att få denna fina rabatt det gäller inte redan bokade arbeten.

Tack för flytt året 2018!

Vi på A-J Express-Service vill samtidigt passa på att även tacka våra kunder för det gångna året och för det förtroende vi fått av er kunder vi har genomfört tusentals flyttar och packningar samt flyttstädningar och vår nya tjänst handy man har varit en succé . Året 2019 har vi en del nya idéer om hur vi skall utvecklas som flyttföretag och utveckla nya lösningar som passar våra kunder och vi kommer inom kort att släppa lite nyheter till er där vi berättar lite om våra nya tjänster.

Ge bort ett presentkort till nära och kära som står inför en flytt.

Ge bort ett presentkort till vänner och bekanta som står inför en flyttning. Det brukar vara mycket uppskattat att få när man skall flytta. Och dessutom ger vi på flyttfirman A-J Express-Service en extra bonus på hela 10% till dom fem första som köper ett presentkort till jul.

Ni vet väl att vi finns i Stockholm, Uppsala och nu även i Norrtälje.

Ni når oss enkelt via vår hemsida eller via telefon, ni finner kontaktsidan här.

God Jul & Gott Nytt År från oss på A-J Express-Service AB er lokala flyttfirma.

Return to Top

Personallogin
© Copyright 2019 AJ Express-Service AB | Integritetspolicy | Cookies