Dödsbotömning Sollentuna

Vi hjälper dig ta hand om bohaget

Välkommen till vår sida om dödsbotömning i Sollentuna! Vi är experter på att hjälpa dig att rensa ut ett boende efter en älskad persons bortgång.

Att tömma ett dödsbo kan vara en känslomässigt utmanande uppgift som tar mycket tid och energi. Men med vår hjälp kan du göra processen smidigare och mindre stressig. Vi har många års erfarenhet av att hantera dödsbotömningar i Sollentuna och är stolta över att kunna erbjuda en professionell och pålitlig tjänst till våra kunder.

dödsbo, dödsbotömning, flyttfirma

Vi skräddarsyr en lösning som passar dig

Vi förstår att varje dödsbo är unikt och att behoven kan variera från fall till fall. Därför arbetar vi tätt tillsammans med våra kunder för att skräddarsy en lösning som passar just deras situation. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar allt från packning och bortforsling av möbler till städning och bortskaffande av farligt avfall.

Vår personal är erfarna och har genomgått noggrann utbildning för att säkerställa att arbetet utförs på ett säkert och effektivt sätt. Vi använder oss av modern utrustning och teknik för att kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga service.

Kontakta oss idag för att få mer information om våra dödsbotömningstjänster i Sollentuna. Vi finns här för att hjälpa till i denna svåra tid och att göra processen så enkel och smidig som möjligt för dig och din familj.

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med förslag på upplägg och ett uppskattat pris.

Vi reserverar oss för att det kan behövas en besiktning av bohaget innan vi kan ge en korrekt prisuppgift.

Här hittar du oss i Sollentuna

A-J Express-Service ABs huvudkontor finns på Sidensvansvägen 8 i Sollentuna, där kan man komma in och köpa allt material inom flytt som man kan behöva, dessutom finns vår erfarna personal på plats, för att svara på eventuella frågor som kan dyka upp inför er flyttning.

Tel: 08-25 55 00

Läs mer om flyttfirma A-J Express-Service. Eller läs mer om våra tjänster bohagsflytt eller kontorsflytt nedan.

Sollentuna är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholm. Kommunen har en yta på cirka 66 kvadratkilometer och en befolkning på ungefär 74 000 invånare (2021).

Sollentuna är känt för sin grönska och sina naturreservat, inklusive Edsviken, Ravalen och Norrviken. Dessa områden erbjuder vackra promenad- och cykelvägar, båtliv och fiske. Edsviken är också ett populärt område för bad på sommaren.

Kommunen har även flera kulturella sevärdheter, som Sollentuna kyrka från 1100-talet och Görvälns slott från 1600-talet. Dessutom finns det flera moderna byggnader, som Sollentuna centrum, en av Sveriges största shoppinggallerior.

Sollentuna är också känt för sin höga livskvalitet, med ett brett utbud av utbildnings- och vårdinrättningar samt ett aktivt näringsliv med många företag och arbetsplatser.

Kommunen är väl ansluten till Stockholm med flera busslinjer och pendeltåg, vilket gör det enkelt att ta sig in till huvudstaden.