Flytta själv paket.

Alla vill inte lägga mycket pengar på sin flytt, det vet och förstår vi. Men alla vill ha en så lyckad flytt som möjligt och helst med hjälp av en flyttfirma, lugn vi hjälper dig. Vårt populära flytta själv paket är för er som utföra flytten själv och med oss som flytthjälp. Helt enkelt ni hyr bilen med chauffören som har kunskapen och redskapen för att flytten blir riktigt gjord. Läs om flytta själv paketet här.

Alla vill inte lägga mycket pengar på sin flytt. Det vet och förstår vi. Men alla vill ha en så lyckad flytt som möjligt, lugn vi hjälper dig.

Hyr en flyttbil av oss med chaufför!

En flyttbil samt en flyttchaufför med utrustning är ingen större kostnad jämfört med att hyra en ”liten” skåpbil på Q8 eller Statoil. Hyrbilen från bensinstationen är ofta en dyr historia då man slår ut allt med diesel, trafikförsäkring, självriskreducering mm. Att hyra flytta själv paket från oss på A-J Express-Service är en jättepopulär tjänst. I våra flytta själv paket ingår det alltid pirror (vagn att köra flyttkartonger på), selar (bära tunga saker med, tex bokhylla), flyttfiltar (skydda dina möbler). Vår professionella flyttchaufför hjälper dig genom flytten, med hans erfarenhet ser vi till att din flytt blir lyckad.

Villkor och bokning av flytta själv paket