Bohagsflytt och privatflytt

Behöver du göra en bohagsflytt i Stockholm, Uppsala eller Norrtälje?

A-J Express-Service är flyttföretaget som tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet. Vi hjälper dig som privatperson oavsett hur stort eller litet du bor, vi har erfarenhet av allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flytt. Så om ni, som privatpersoner, vill ha hjälp av en flyttfirma i Stockholm, Uppsala & Norrtälje som har stor vana av bohagsflyttar väljer man flyttfirman A-J Express-Service AB.

Bra flyttfirma i Stockholm till bra pris

Vi är en erfaren flyttfirma som har funnits under lång tid. Vi är vana att bära ömtåliga, stora och tunga möbler och kartonger. Att flytta soffor, vitrinskåp och andra stora möbler är inte något problem för oss.  Självklart hjälper vi till med flyttkartonger, packmaterial, flyttstädning och andra tjänster som ni har behov av när ni ska flytta.

Boka flytthjälp här (självklart har vi rut-avdrag)

Du bestämmer hur mycket vi ska hjälpa till med

En flytt innebär så mycket mer än bara flytt av kartonger och möbler. Vi erbjuder olika tillval utifrån era behov. Vill ni att vi ska göra allt i er flytt? Vi kan erbjuda en helhetslösning där vi hjälper er med bland annat ned- och uppackning, demontering av möbler, flytt av ert bohag och flyttstädning. Det går också bra att välja några olika tjänster. Vi anpassar flytten efter era önskemål och behov. Har ni frågor om vad vi kan hjälpa med är ni varmt välkomna att kontakta oss!

Vi har självklart försäkringar vid flytthjälp i enlighet med Konsumenternas Försäkringsbyrå.

När ska man egentligen börja flyttpacka?

Vi vet hur jobbigt det kan vara med planeringen inför flytten. Det kan ofta kännas övermäktigt. Beroende på hur mycket saker i har och hur stort ni bor rekommenderar vi att börja rensa minst en månad innan flytten för att minska stressen. Börja gärna tidigare med förråden i källaren eller på vinden. Många brukar även börja med de rum som är mindre möblerade, som exempelvis sovrum eller gästrum.

Hur ska jag tänka när jag packar?

Vi rekommenderar att inte packa för tungt i kartongerna. Om ni har mycket tunga saker är det bättre att fördela ut sakerna i flera olika kartonger. Men för att inte kartongerna ska vara halvtomma kan man med fördel fylla ut med filtar eller andra textilier. Tänk även på att försöka att bara fylla saker som ska vara i samma rum och märk kartongerna tydligt med det rummet kartongen ska vara i. Det kommer underlätta flytten, men också göra uppackningen betydligt snabbare och enklare. 

Vi hjälper till med bohagsflytt i hela Stockholm

Sollentuna, Södermalm, Östermalm, Solna, Täby/Danderyd, Bromma, Haninge, Kista, Järfälla, Åkersberga & Märsta

Kontakta oss om du önskar mer information innan du bestämmer dig.