Instagram

Vi har nu startat en insamling till bröstcancer förbundet. Vår förhoppning är att både kunder och medarbetare vill vara med och bidraga med en liten slant, och därför har vi beslutat att lämna 10% rabatt till alla kunder som skänker minst 500:-. (Kan
#bröstcancer #insamling #tillsammansärvistarka

https://www.aj-expresservice.nu/insamling-till-brost-cancerforbundet/
...

Alla känner vi någon som drabbats av denna fruktansvärda sjukdom som drabbar både män och kvinnor, gamla som unga. Vi kan tillsammans hjälpas åt att besegra denna fruktansvärda sjukdom, men till det så behövs det en massa kunskap och pengar. Därför har vi på A-J Express-Service beslutat att bli företagsvän med bröst cancerförbundet, detta innebär att vi skänkt en betydande summa till dom.
#bröstcancer #Cancerfonden #flyttfirma #flyttfirmastockholm #stockholm #tillsammansärvistarka #uppsala

https://www.aj-expresservice.nu/foretagsvan-till-brostcancerforbundet/
...

I dessa tider när priser ökar på det mesta så ökar våran stora succé som går under namnet flytta själv paket. Om man har ett litet bohag eller några få saker som man behöver flytta, så är detta med flytta själv paketet väldigt prisvärt. I paketet ingår det en utbildad chaufför samt en flyttbil 18-20 kubik och den utbildade chauffören stuvar och packar in sakerna som ni och någon god vän bär fram.
#billigflytt #bohagsflytt #braprispåflytten #flytt #flytta #flyttasjälv #flyttfirma #flyttkartonger #Norrtälje #stockholm #uppsala

https://www.aj-expresservice.nu/prisvarda-flyttpaket/
...

Tävling.
Gilla oss och dela samt tagga 2 st personer, så har ni chansen att vinna någon av våra fredags mys påsar. Vi lottar ut 3 st värdet i påsarna är cirka 300:-/st. Tävlingen pågår tom 6 okt. Vinnaren presenteras via denna sida.

#tävlingen #tävla #gillaochdela #fredagsmys #mysmedfamiljen #roligtochtrevligt #ajexpresservice
...