Flyttfirma i Nacka

Välkommen till vår professionella flyttfirma i Nacka!

Vi är stolta över att erbjuda en högkvalitativ flyttjänst till våra kunder, med en mängd olika tjänster som är utformade för att göra flytten så smidig och stressfri som möjligt.

  • Bohagsflytt
  • Företagsflytt
  • Flyttstädning
  • Flyttkartonger
  • Magasinering

Reco, rekommenderat företag 2023

Vår flyttfirma i Nacka är fullt utrustad med allt som behövs för en lyckad flytt. Vi har erfarna och kunniga flyttexperter som kan hjälpa dig med allt från packning och flyttning till att organisera och transportera dina ägodelar till din nya destination. Vi använder bara högkvalitativa förpackningsmaterial för att skydda dina ägodelar under transporten.

Vårt team av flyttexperter har gedigen erfarenhet av att flytta alla typer av hem och företag, från små lägenheter till stora kontorskomplex. Vi har också erfarenhet av att flytta tunga och ömtåliga föremål som piano, konst och antikviteter.

När du väljer vår flyttfirma i Nacka kan du vara säker på att du får en professionell och pålitlig service till ett konkurrenskraftigt pris. Vi arbetar hårt för att säkerställa att du är nöjd med din flytt och att allt går smidigt och effektivt.

Kontakta oss idag för att få en offert och boka din flytt med vår pålitliga och erfarna flyttfirma i Nacka. Vi ser fram emot att hjälpa dig med din flytt och göra den till en framgång!

Vad ni än önskar att få hjälp med – hela flytten eller delar av flytten – inga problem, vi löser det! Vi gör allt inom flytt.

Vårt motto är att alltid bistå med bra flytthjälp till ett riktigt bra pris i Nacka och dess närområde. Vår flyttfirma i Nacka erbjuder våra tjänster till privatpersoner, företag och kommuner.

Här på hemsidan får du enkelt en prisuppgift genom att fylla i vårt offertformulär – få svar inom max 12 timmar.

Er flyttfirma i Nacka – A-J Express-Service AB

Bohagsflytt AJ Express

Ni är också varmt välkommen att kontakta oss via telefon 020-25 55 00 med frågor och funderingar!

Fakta om Nacka

Nacka är en kommun belägen i Stockholms län, i södra delen av Stockholm. Kommunen har en yta på 96 kvadratkilometer och har cirka 100 000 invånare. Nacka gränsar till Stockholms innerstad i norr och har en skärgårdsdel i öster.

Nacka har en varierad geografi med skogar, sjöar och havsstränder. Kommunen är också hem för många kulturhistoriska platser som t.ex. Nyckelviken, Erstavik och Järlasjön. Nacka är också känt för sina många möjligheter till friluftsliv, med över 200 km vandringsleder och cykelvägar.

Kommunen är också ett populärt bostadsområde med många villor och radhus i natursköna områden. Nacka har också flera köpcentrum som Nacka Forum och Sickla Köpkvarter, vilket gör det enkelt för invånarna att handla och få tillgång till service.

Nacka är också en viktig del av Stockholms regionen med många arbetsplatser inom områden som service, teknik och handel. Många stora företag, inklusive Electrolux, Ericsson och Samsung, har sina huvudkontor i Nacka.

Kommunen är också lättillgänglig med flera tåg- och busslinjer som går in till Stockholms innerstad och runt i kommunen. Nacka är en levande och mångsidig kommun som är perfekt för både arbete och fritid.

Läs mer om Nacka här >>