Flyttfirma i Sollentuna

Välkommen till vår flyttfirma i Sollentuna A-J Express-Service! 

Vi erbjuder högkvalitativa flyttjänster till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta till en ny bostad eller kontor, så är vi här för att hjälpa till.

Vi på vår flyttfirma i Sollentuna är experter på att flytta och har lång erfarenhet av att hantera alla typer av flyttar. Vi vet att flytta kan vara stressigt och krävande, men vår professionella personal kan ta hand om allt från packning och transport till utlastning och uppackning, så att du kan koppla av och fokusera på att komma igång med ditt nya liv eller verksamhet.

Vi har även specialkompetens på att flytta ömtåliga eller värdefulla föremål, såsom konstverk, antikviteter eller musikinstrument. Vi använder endast högkvalitativa förpackningsmaterial och vår personal är noggrant utbildade för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert och tryggt.

Vi flyttar privatpersoner och företag

Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till både privatpersoner och företag i Sollentuna och dess omgivningar. Vi utför även flyttar inom hela Sverige.

Kontakta oss idag för att begära en offert och se hur vi kan hjälpa dig med din flytt. Vi ser fram emot att höra från dig och att göra din flyttupplevelse så smidig och enkel som möjligt!

Här hittar du oss i Sollentuna

A-J Express-Service ABs huvudkontor finns på Sidensvansvägen 8 i Sollentuna, där kan man komma in och köpa allt material inom flytt som man kan behöva, dessutom finns vår erfarna personal på plats, för att svara på eventuella frågor som kan dyka upp inför er flyttning.

Tel: 08-25 55 00

Läs mer om flyttfirma A-J Express-Service. Eller läs mer om våra tjänster bohagsflytt eller kontorsflytt nedan.

Sollentuna är en kommun i Stockholms län, belägen strax norr om Stockholm. Kommunen har en yta på cirka 66 kvadratkilometer och en befolkning på ungefär 74 000 invånare (2021).

Sollentuna är känt för sin grönska och sina naturreservat, inklusive Edsviken, Ravalen och Norrviken. Dessa områden erbjuder vackra promenad- och cykelvägar, båtliv och fiske. Edsviken är också ett populärt område för bad på sommaren.

Kommunen har även flera kulturella sevärdheter, som Sollentuna kyrka från 1100-talet och Görvälns slott från 1600-talet. Dessutom finns det flera moderna byggnader, som Sollentuna centrum, en av Sveriges största shoppinggallerior.

Sollentuna är också känt för sin höga livskvalitet, med ett brett utbud av utbildnings- och vårdinrättningar samt ett aktivt näringsliv med många företag och arbetsplatser.

Kommunen är väl ansluten till Stockholm med flera busslinjer och pendeltåg, vilket gör det enkelt att ta sig in till huvudstaden.