Flyttfirma Stockholm

En flyttfirma i Stockholm med över 20 års erfarenhet

Vi är en av Stockholms mest väletablerade flyttfirmor och även en flyttfirma i Stockholm med väldigt goda rekommendationer. Vår flyttfirma startade i slutet av 1900-talet i Stockholm eller närmare bestämt Sollentuna. Vi tar hänsyn till miljön och försöker göra din flytt så smidig och trygg som möjlig. Vi håller alltid hög kvalitet och erbjuder alltid bra priser när du flyttar med vår flyttfirma i Stockholm.

Flyttfirma A-J Express

Du får bästa tänkbara flyttservice när du flyttar med oss

A-J Express-Service er personliga flyttfirma i Stockholm, som tar hand om ditt privata bohag med omtanke och varsamhet, allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flytt i Stockholm, oavsett om det gäller Solna, Sollentuna eller Östermalm. Så om du vill ha hjälp av en flyttfirma i Stockholm som har stor vana av bohagsflyttar väljer du A-J Express-Service AB. 

Trygg och säker hantering av möbler & bohag

Vi hjälper er med att få en lugn, enkel och trygg flytt så att ni kan känna er trygga och säkra över att era möbler och övriga saker tas om hand på bästa möjliga sätt. En flyttning är inget som man gör i all hast och allt ifrån flyttkartonger, flyttstädning och kanske packning av ert bohag skall ordnas, och det är där vi kommer in i bilden. Vi är en flyttfirma i Stockholm sedan många år och ni som kund kan känna er trygga med att anlita oss som flytthjälp.

Kontorsflytt & Företagsflytt i Stockholm

Behöver ni hjälp med att flytta ert företag?

Vi på A-J Express-Service AB  hjälper er direkt från planeringsstadiet till er kontorsflytt är genomförd och er verksamhet är igång på nya adressen. Hos oss är er flytt försäkrad hos Alandia och all vår personal har flerårig erfarenhet i branschen, vilket innebär att du tryggt kan lämna över ansvaret på oss. Vi har lång erfarenhet av att flytta företag i Stockholm så välkommen att kontakta oss så hjälper vi er med företagsflytten redan från start.

Begär en kostnadsfri flyttoffert till företaget.

Flyttmaterial för din flytt

Vi både säljer och hyr ut allt material som självflyttaren kan behöva till sin flytt om man väljer att göra sin flytt själv i stället för att anlita en flyttfirma.

Få en offert på flyttkartonger inklusive hemkörning.

Flytta själv och flytta billigare i Stockholm

För dig som letar efter en flyttfirma i Stockholm som kan hjälpa dig flytta billigare och är villig att utföra mycket av flytten själv, kan vi erbjuda dig vårt flytta själv paket. Med flytta själv paketet utför du själva flyttandet av möbler och flyttkartonger själv, men hyr flyttbil med flyttchaufför och utrustning av oss för att göra flyttarbetet mycket enklare och tryggare för dig.

Läs mer om vårt flytta själv paket.

Flyttstädning i Stockholm

Vi erbjuder självklart flyttstädning för dig som ska till att flytta i Stockholm.
Vi har noga valt samarbetspartners som tar hand om alla våra städningar samt att vi har nöjd kunds garanti på våra flyttstädningarna och veckostädningarna.

Läs mer och få en offert på flyttstädning.

Hur gör vi för att våra kunder ska bli nöjda?

Vi arbetar med enkla men effektiva saker som kunderna uppskattar tex.

  • Att hitta rätt medarbetare för att din flytt ska gå så smidigt som möjligt
  • Kunskap om vår personals kunnighet
  • En genomgång med våra kunder angående deras flytt
  • Kunskap om våra kunder och deras flyttproblem
  • Tydliga instruktioner om vad jobbet kostar
  • Skapa en personlig kontakt med våra kunder
  • Samtliga anställda är klädda i företagets arbetskläder

Välkommen till oss!

Du hittar oss på:

Sidensvansvägen 8, 192 55 Sollentuna, Stockholm

Tel: 08-25 55 00