Flyttfirma Östermalm

Planerar du att flytta till eller från Östermalm?

Det är ansträngande att flytta och det är mycket som skall utföras och planeras innan flytten kan genomföras. När väl planeringen av det nya boendet är klart ska man inhandla flyttkartonger, packpapper och allt annat som behövs för att få till en lyckad flyttning. Vill man inte utföra det själv så kontaktar man en flyttfirma som hjälper till, det är där vi kommer in i bilden.

Vi på A-J Express-Service är en professionell flyttfirma på Östermalm med mer än 20 års erfarenhet utav flytt, allt ifrån bohagsflytt till företagsflytt och flyttstädning. Vi är med och hjälper er så att flytten går smidigt redan ifrån början. Vi vet precis vad det är ni står inför och vi bistår med tips och råd kring allt som rör er flyttning. Flyttkartonger lånas givetvis ut kostnadsfritt utav oss om ni väljer att anlita oss för flytten.

Vi är mycket glada och stolta över att så många tycker att vi är en bra flyttfirma på Östermalm. Vi får dagligen flyttar på rekommendationer ifrån våra tidigare kunder som vi hjälpt med flytten. Oavsett om det är en privat- eller företagsflytt så kan vi hjälpa er när det väl är dags att flytta.

Önskar ni få en prisuppgift på er flytt? Klicka här

 

Läs mer om våra goda rekommendationer från nöjda kunder

Flyttfirma på Östermalm - AJ Express