Flyttfirma Uppsala

Flytta tryggt och säker med A-J Express-Service som är en flyttfirma i Uppsala. Vi erbjuder dig all form av hjälp du kan behöva när du flyttar inom Uppsala. Läs mer om oss och om våra flyttjänster nedan. Önskar ni en kostnadsfri offert så klicka på någon av länkarna.

Förfrågan om bohagsflytt

Förfrågan om kontorsflytt

Förfrågan om Flyttstädning

Vårt kontor ligger på Nymansgatan 4 (Miohuset) i Uppsala.

Du kan även ringa vår kundtjänst om prisuppgift eller om du har några andra frågor om flytt.

Telefon 018-25 55 00

Bohagsflytt Uppsala

A-J Express-Service är det flyttföretaget som tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet, allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flyttar. Så om man vill ha hjälp av en flyttfirma som har stor vana av bohagsflyttar väljer man flyttfirman A-J Express-Service AB.

Ställ en förfrågan om bohagsflytt i  Uppsala.

Kontorsflytt Uppsala

Behöver ni hjälp med att flytta ert företag i Uppsala? Vi arbetar med all typ av företagsflytt, från enklare kontor till stora företag och myndigheter. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Begär en kostnadsfri flyttoffert till företaget.

Flytta själv

Vi har ett flytta själv paket för dig som vill göra jobbet själv men hyra bil och utrustning av oss.

Läs mer om vårt flytta själv paket.

Flyttstädning Uppsala

Vi utför allt från kontorsstäd till flyttstädning. Vi har noga valt samarbetspartners som tar hand om alla våra städningar samt att vi har nöjd kunds garanti på våra flyttstädningarna och veckostädningarna.

Läs mer och få en offert på flyttstädning.

Flyttmaterial

Vi både säljer och hyr ut allt material som självflyttaren kan behöva till sin flytt om man väljer att göra sin flytt själv i stället för att anlita en flyttfirma.

Få en offert på flyttkartonger inklusive hemkörning.

Din lokala flyttfirma i Uppsala.