Flyttfirma i ENKÖPING

A-J Express-Service din lokala flyttfirma i Enköping

Egna fordon och kunnig personal inom flytt gör att vi snabbt och säkert flyttar ditt bohag eller kontor i Enköping och dess närområde. Vi arbetar dagligen med att flytta både företag och privatpersoner både inom, till och från Enköping bland annat ifrån Stockholm eller Uppsala.

Att byta bostad är inte något problem om man anlitar ett flyttföretag som vet hur man genomför en bohagsflytt eller en företagsflytt. Vi har erbjudit vår flytthjälp i över 20 år och vet precis vad det är ni står inför. Vi på A-J Express-Service kan bistå med tips och råd genom hela flyttprocessen.

Självklart kan vi även erbjuda flyttstädning både till er nya och gamla bostad. Önskar ni flyttkartonger så lånar vi ut dessa kostnadsfritt och eftersom flyttlådor är otympliga att hämta så kan vi även sköta leveransen till er mot en liten kostnad. Vi kan även erbjuda våra kunder packning och emballering av ert bohag och detta sker normalt dagen innan flyttgänget kommer till er med flyttbilen för att utföra flytten. Vårt främsta mål är att er flytt skall bli en lugn och behaglig upplevelse när ni byter bostad och att era rekommendationer genererar oss mera flyttarbeten och nöjda kunder.

Vi är mycket nöjda och glada över att dom flesta kunder berättar för sina vänner och bekanta hur det var att anlita oss till sin flytt ni kan läsa om vad många säger om oss som flyttfirma och flytthjälpen dom fått av oss här. Vi erbjuder er flyttservice för en säker och smidig flytt i Enköping.

Välkommen till oss på A-J Express-Service AB

Kontakta oss om ni skall flytta i Enköping så arbetar vi tillsammans fram ett förslag som passar er och på så sätt blir er flytt exakt som ni vill ha det.

Önskar ni få en prisuppgift på er flytt? Klicka här

Läs mer om våra goda rekommendationer från nöjda kunder: