En varningslista inför din flytt

En varningslista som konsumenten bör tänka på.

Detta bör du som konsument tänka på:

”En flyttfirma är mycket billigare än alla andra, varför?”

Om en flyttfirma är mycket billigare än alla andra på marknaden bör man se upp. Detta kan innebära att allt kanske inte sköts ordenligt, t.ex. saknar bolaget kanske trafiktillstånd, giltiga transportförsäkringar, F-skatt, eller ännu värre, bolaget kanske inte ens är registrerat m.m.

”Min kompis har en bil och kan göra min flytt billigt, det är väl bra?”

Nej, absolut inte! Tänk om kompisen ramlar och gör sig illa, då står han helt utan försäkringar mot både olycksrisken samt flyttgodset. Detta är alltså ingent vi rekommenderar då mycket kan inträffa vid en flyttning. Anlita alltid en seriös flyttfirma.

”Tänkte låna material av en kompis och flytta själv, det blir billigt och bra!”

Kan bli en dyr erfarenhet! Många möbler som t.ex. pianon är tunga saker och man bör inte hålla på med det utan ändamålsenlig utrustning och kunskap. Olycksrisken är överhängande så vi rekommenderar att ta det säkra föra det osäkra – anlita en flyttfirma!

Detta är bara ett litet utdrag av vad man bör tänka på som kund för att undvika skador på sina vänner samt slippa en massa onödiga problem i samband med sin flytt. Vi vill också informera kunderna om dom problem som faktiskt finns i flyttbranschen. Vi hoppas att ni som kund tar tillvara på dom råd och tips som vi ger er. Och dessa listor som finns hos oss på A-J Express-Service är framtagna ihop med ett flertal kända aktörer inom flyttbranschen i Sverige.