Flyttfirma i Solna

Behöver ni en professionell flyttfirma i Solna? Vi på A-J Express-Service hjälper er gärna med att få en trygg och smidig flytt. 

Att byta bostad är inte något problem om man anlitar ett flyttföretag som vet hur man genomför en bohagsflytt eller en företagsflytt. Vi har erbjudit vår flytthjälp i 20 år och vet precis vad det är ni står inför. Vi på A-J Express-Service kan bistå med tips och råd genom hela flyttprocessen.

Självklart kan vi även erbjuda flyttstädning både till er nya och gamla bostad. Önskar ni flyttkartonger så lånar vi ut dessa kostnadsfritt och eftersom flyttlådor är otympliga att hämta så kan vi även sköta leveransen till er mot en liten kostnad. Vi kan även erbjuda våra kunder packning och emballering av ert bohag och detta sker normalt dagen innan flyttgänget kommer till er med flyttbilen för att utföra flytten. Vårt främsta mål är att er flytt skall bli en lugn och behaglig upplevelse när ni byter bostad och att era rekommendationer genererar oss mera flyttarbeten och nöjda kunder.

Vi är mycket nöjda och glada över att dom flesta kunder berättar för sina vänner och bekanta hur det var att anlita oss till sin flytt ni kan läsa om vad många säger om oss som flyttfirma och flytthjälpen dom fått av oss här. Vi erbjuder er flyttservice för en säker och smidig flytt i Solna.

Välkommen till oss på A-J Express-Service AB

Kontakta oss med vad ni i Solna behöver av er flyttfirma så anpassar vi er flytt så det passar er.

Önskar ni få en prisuppgift på er flytt? Klicka här

Läs mer om våra goda rekommendationer från nöjda kunder

Flyttfirma AJ Express

Fakta om Solna

Solna är en kommun i Stockholms län i Sverige, belägen strax norr om Stockholm city. Kommunen har en yta på 22,8 kvadratkilometer och en befolkning på cirka 80 000 invånare (2021).

Solna är en välutvecklad kommun med ett brett utbud av service och verksamheter. Här finns exempelvis flera stora företag som Ericsson och Swedbank, samt två av Stockholms största sjukhus, Karolinska Universitetssjukhuset och Danderyds sjukhus.

Kommunen har också flera grönområden och parker, inklusive Hagaparken, som är en av Stockholms största parker och innehåller bland annat Hagapaviljongen och Gustav III:s paviljong. Andra populära parker är Råstasjön och Järvastaden.

Solna har också ett starkt kulturutbud med flera museer och konsthallar, som exempelvis Marabouparken konsthall och Millesgården, som är ett museum och skulpturpark som hyllar konstnären Carl Milles. Solna centrum är också en populär destination för shopping och restaurangbesök.

Kommunen är lätt att nå med kommunala kommunikationer, inklusive tunnelbana, pendeltåg och buss. Det finns också flera cykelvägar och promenadstråk för dem som vill ta sig runt på egen hand.

Läs mer om Solna