Flyttfirma i Upplands-Väsby

Välkommen till A-J Express-Service, din pålitliga flyttfirma i Upplands Väsby som erbjuder högkvalitativa flyttjänster till konkurrenskraftiga priser. Oavsett om du behöver hjälp med att flytta till en ny bostad eller kontor, så är vi här för att hjälpa till. Vi är specialiserade på flyttar i Upplands Väsby och dess omgivningar.

Vår erfarna personal är experter på att hantera alla typer av flyttar och vi kan ta hand om allt från packning och transport till utlastning och uppackning, så att du kan fokusera på att komma igång med ditt nya liv eller verksamhet. Vi använder endast högkvalitativa förpackningsmaterial och vår personal är noga utbildade för att säkerställa att dina ägodelar transporteras säkert och tryggt, oavsett om det handlar om ömtåliga eller värdefulla föremål, såsom konstverk, antikviteter eller musikinstrument.

Vi är stolta över att erbjuda våra tjänster till både privatpersoner och företag i Upplands Väsby och dess omgivningar. Vi utför även flyttar inom hela Sverige. Kontakta oss idag för att begära en offert och se hur vi kan hjälpa dig med din flytt. Vi ser fram emot att göra din flyttupplevelse så smidig och enkel som möjligt!

Flyttfirma Stockholm, AJ Express

A-J Express-Service ABs huvudkontor finns på Sidensvansvägen 8 i Sollentuna i närheten av Upplands Väsby, där kan man komma in och köpa allt material inom flytt som man kan behöva, dessutom finns vår erfarna personal på plats, för att svara på eventuella frågor som kan dyka upp inför er flyttning.

Läs mer om flyttfirma A-J Express-Service. Eller läs mer om våra tjänster bohagsflytt eller kontorsflytt nedan.