Flyttfirma Norrtälje

Vi är en flyttfirma i Norrtälje

A-J Express-Service är en flyttfirma som funnits i över 20 år, det gör att du kan känna dig trygg när du anlitar oss för din flytt i Norrtälje. Vi finns även i Uppsala och Stockholm vilket gör att vi smidigt kan flytta dig till eller från dessa orter med omnejd. Önskar du pris på vad det skulle kosta att anlita en flyttfirma i Norrtälje, kolla med oss. Vi har goda rekommendationer och prisvärda tjänster.

Telefon 0176-22 55 00

Bohagsflytt Norrtälje

A-J Express-Service är det flyttföretaget som tar hand om ert privata bohag med omtanke och varsamhet, allt från den lilla lägenheten i stan till den stora villan på landet. Vi hjälper dagligen privatpersoner med deras flyttar. Så om man vill ha hjälp av en flyttfirma som har stor vana av bohagsflyttar väljer man flyttfirman A-J Express-Service AB.

Ställ en förfrågan om bohagsflytt i  Norrtälje.

Kontorsflytt Norrtälje

Behöver ni hjälp med att flytta ert företag i Uppsala? Vi arbetar med all typ av företagsflytt, från enklare kontor till stora företag och myndigheter. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Begär en kostnadsfri flyttoffert till företaget.

Flytta själv

Vi har ett flytta själv paket för dig som vill göra jobbet själv men hyra bil och utrustning av oss.

Läs mer om vårt flytta själv paket.

Flyttstädning Norrtälje

Vi utför allt från kontorsstäd till flyttstädning. Vi har noga valt samarbetspartners som tar hand om alla våra städningar samt att vi har nöjd kunds garanti på våra flyttstädningarna och veckostädningarna.

Läs mer och få en offert på flyttstädning.

Flyttmaterial

Vi både säljer och hyr ut allt material som självflyttaren kan behöva till sin flytt om man väljer att göra sin flytt själv i stället för att anlita en flyttfirma.

Få en offert på flyttkartonger inklusive hemkörning.

Din lokala flyttfirma i Norrtälje