Kunden ord om A-J som flyttfirma

Vi utför flytt till både privatpersoner och företag vart år. Vi vill gärna berätta vad kunder säger om att anlita oss som flyttfirma när man utför sin flytt. Nedan har vi några berättelser skrivna av personer som flyttat med oss.

Anna H skrev om A-J Express Service. A-J Express valde jag inte pga priset, det fanns billigare flyttföretag, men som inte gav samma bra intryck.
Jag upplevde från start att jag fick svar på de frågor jag hade, att de alltid svarade i telefon på kontorstid och hade ett mycket bra bemötande. Tydlighet kring de förändringar som skedde pga fler bilar och annat som behövdes.
Bäst av allt var sedan dessa fina killar som flyttade. Trots stor flytt och lite bökig, så hade de hela tiden ett glatt och professionellt sätt gentemot mig som kund, men även mot varandra. Alla verkade trivas i jobbet och med varandra – det kändes bra helt enkelt 🙂

Nancy R skrev om A-J Express Service .Anlita AJ- Express för flytt tjänst. Allt från första bemötande via telefon till slutförande har varit utmärkt.
Flytten gick mycket bra, trevliga killar, mycket proffsiga.
Kommer att anlita er igen nästa år, och samma killar ( bröderna). Jag kommer absolut att rekommendera AJ- Express till andra.
Tack

Britt S skrev om A-J Express Service. När allt kändes som mörkast kom två glada, positiva killar och packade alla mina tillhörigheter. Nästa dag kom flyttkillarna och bar de flesta möblerna 6 trappor utan att klaga. Flyttstädningen blev godkänd vid inspektion. Alla orosmoln skingrade sig. Jag kan varmt rekommendera A-J Express Service.

Detta var några kunders ord om oss på flyttfirma A-J Express-Service AB. Ni finner fler betyg om oss på Flyttkonsumenter & Reco

Kontakta oss. Stockholm 08-25 55 00- Uppsala 018-25 55 00- Norrtälje 0176-225500