Vi stödjer detta projekt, gör det ni med

Så här i jultider så är det mycket svårt och jobbigt för många av oss i vårt land. Vi ser dagligen hemlösa och bostadslösa som saknar kläder och mat. Och därför har vi på A-J Express-Service beslutat att försöka dra vårt strå till stacken genom att försöka hjälpa till på något vis. Vi har letat efter en liten organisation som brinner för detta och funnit en tjej vid namn Annelie som arbetar helt ideellt med att försöka hjälpa så många som möjligt. Det som är bra är att Annelie inte tar i mot pengar (kontanta medel) utan varma kläder , skor , hygienartiklar  och en del matvaror t.ex. Julmust , bröd , mm.

Prata med Annelie om vad hon och hennes medarbetare behöver ni når henne på följande sätt E-post  eller hennes telefonnummer 072-7081283. Ni kan läsa om hennes ideella verksamhet HÄR .

Vi på A-J Express-Service har bestämt oss att skänka en del saker till detta projekt och vi hoppas att även ni som läser detta tycker att det är en vettig sak att vara med i som inte kostar en massa pengar. Vi önskar Annelie och hennes medarbetare en riktigt god jul.