Vi flyttar även runt om i hela Sverige.

Vi på A-J Express-Service har i närmare 20 år varit en väl anlitad flyttfirma i Stockholm och Uppsala. På senare tid har vi börjat att flytta runt om i hela Sverige med både företag och privatpersoner.  Det som skiljer oss i från andra flyttföretag som arbetar med långväga transporter är att vi tar endast en flytt i taget detta innebär att vi arbetar inte med att samlasta bohaget och detta är stora fördelar för en som flyttkund. Vi kan redan vid bokningen ge er en tid och dag för lossning så och på så sätt har ni som kund en trygghet. Att transportera på det sätt som vi arbetar med i mot andra flyttfirmor är uppskattat av många personer. Så funderar ni som kund att flytta ner till Göteborg eller Malmö eller kanske Gävle så är vi på flyttfirman A-J Express-Service rätt flyttbolag för er.

Så när ni nu skall finna en flyttfirma skicka även in en förfrågan till oss så får ni en flyttoffert inom kort med pris samt vilka tjänster vi kan erbjuda till er flytt.

Behöver ni flyttkartonger så erbjuder vi även det till er till mycket förmånliga priser och dessutom så transporterar vi hem dom till er nuvarande adress i god tid innan flytten. För det skall vara lätt och smidigt att flytta.