Säkra din vårflytt i tid och spara 15%!

Planerar du att flytta under våren? Passa på att boka din flytt i mars eller april innan den 30 januari och få 15% rabatt! Vi på A-J Express-Service är här för att göra din flytt bekymmersfri och ekonomiskt fördelaktig.

Att flytta kan vara en stressig upplevelse, men med vår erfarenhet och dedikerade personal kan du vara säker på att din flytt blir smidig och effektiv. Oavsett om det är ett kontor, en lägenhet eller ett helt hus, tar vi hand om varje detalj för att säkerställa att din flytt går enkelt och problemfritt.

Genom att boka din flytt i god tid får du inte bara tillgång till vårt professionella team utan också möjligheten att dra nytta av vår exklusiva erbjudande. Boka innan den 30 januari och spara 15% på din totala flyttkostnad!

Varför välja A-J Express-Service för din flytt? Vi erbjuder:

  1. Erfaret och pålitligt team: Våra erfarna flyttare är dedikerade till att göra din flytt så smidig som möjligt.
  2. Anpassade lösningar: Varje flytt är unik, och vi skräddarsyr våra tjänster för att passa dina behov.
  3. Sparande: Med 15% rabatt genom att boka före den 30 januari får du valuta för pengarna.

Så varför vänta? Kontakta oss idag för att boka din flytt och säkra din rabatt. Ring Stockholm 08-25 55 00, Uppsala 018-25 55 00, Norrtälje 0176-225500 eller maila en flyttoffert direkt här. Vi ser fram emot att göra din vårflytt till en positiv och minnesvärd upplevelse!” Gäller endast för flyttar som utförs i Mars, April och kan ej kombineras med andra erbjudanden samt uppge vårflytt för att ta del av erbjudandet. (Gäller tom 240130)