Varför flytta med A-J Express-Service ?

Vi skall berätta om vår erfarenhet och kunskap som flyttfirma. Vi startade i slutet av år 1999, 2 killar som arbetat i större delen av sitt liv inom flyttbranschen och deras namn var Anders och Joakim, därav namnet A-J Express-Service dock så arbetar endast Joakim kvar i bolaget sedan många år, då Anders valde en annan inriktning i livet, men stadgarna som dom båda drog upp från starten lever kvar i bolaget och innebär bland annat, serviceanda, kunskap och inte ta på sig saker som man inte klarar av, samtliga inom företaget skall behärska det svenska språket i både tal och skrift. Vi skall alltid arbeta i profilerade kläder, bära legitimation om frågan uppstår från kund, och givetvis kunnande inom flyttbranschen både privata bohagsflyttningar och företagsflyttningar. Vi uppvisar alltid vårt organisationsnummer, försäkringsbevis och trafiktillstånd, allt för att visa att vi arbetar efter konstens alla regler och betalar samtliga skatter och avgifter, och vi tar starkt avstånd till svart arbetskraft och oseriösa flyttransportörer. Vi började med att göra flyttningar endast i Stockholm, men i dag så har vi även arbetslag stationerade i Uppsala & Norrtälje som utför flytt, det är därför vi ofta skriver anlita er lokala flyttfirma oavsett om det gäller i Solna eller i Norrtälje, vi finns kort och gott i varje ställe i Stockholm, Uppsala eller Norrtälje. När man vänder sig till oss och vill ha hjälp med flytten så börjar man oftast med att fylla i en flyttförfrågan om vilken flytthjälp man önskar, därefter så skickar vi en flyttoffert till er via e-post. Vi på flyttfirman A-J är även trippel A (AAA) vilket endast cirka 2,4% av Sveriges alla bolag är. Läs här om vad detta innebär. Dock så påstår många flyttfirmor att dom är trippel A på sin hemsida eller i offerten till kund , men ni bör alltid kontrollera detta då det finns många skojare som lurar sina kunder. A-J Express-Service AB har organisationsnummer 556592-8461 och ni kan kontrollera bolaget här. Vi vill avslutningsvis berätta lite om hur vissa av våra kunder upplever oss som flyttfirma. Sedan kan ni även läsa mera om oss på Reco eller på Flyttkonsumenter som är två mycket välkända omdömessajter , det som skiljer dom båda åt är att Flyttkonsumenter endast handlar om flyttfirmor, medan Reco är alla branscher. Kunderna berättar:

Nancy R Anlitade A-J Express för flytt tjänst. Allt från första bemötande via telefon till slutförande har varit utmärkt.
Flytten gick mycket bra, trevliga killar, mycket proffsiga.
Kommer att anlita er igen nästa år, och samma killar ( bröderna). Jag kommer absolut att rekommendera AJ- Express till andra.
Tack

Pia E skrev om A-J Express Service

Supertrevligt och proffsigt bemötande både vid bokning, efterföljande kontakter och genomförande av själva flytten.Tredje gången jag använder mig av denna flyttfirma och kommer självklart att använda dem igen när det blir aktuellt med flytt nästa gång.

Jonas Falk  rekommenderar A-J Express-Service AB.
Vilka kanon killar som hjälpte till med flytten 🙂
Riktigt bra service.

Ewa Hoverberg säger till A-J Express-Service.

Jag känner att jag vill skriva och TACKA för all hjälp i samband med vår flytt i förra veckan. Trevliga killar som körde flyttlasset och duktiga tjejer som städade lägenheten i går
Inte en grej som gått sönder, trots att det kanske inte var perfekt packat i alla lådorna. Det var en arbetskollega som rekommenderade er och jag kommer i min tur att göra detsamma till alla jag känner.